Bli medlem!

Ønsker du medlemskap i Aukra Sykkelklubb?

Aukra Sykkelklubb er en inkluderende klubb for folk i alle aldre. Vi tilbyr felles treninger og turer på landevei og i terrenget, vi arrangerer klubbritt og barneritt og vi sender jevnlig ut infoskriv og sms treningsvarsel til våre medlemmer.

Aukra Sykkelklubb legger vekt på at sosiale aktiviteter skal være en naturlig del av klubbdriften. Det være seg grillkvelder, fjellturer, turmål og andre tiltak som styrker samholdet i gruppen og tilhørighet til klubben. Vi ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen!

Fyll inn underliggende skjema, så vil vi ta kontakt med deg. Om du ikke først og fremst ønsker å sykle, men ønsker “støttemedlemskap” uten treningsavgift er du selvfølgelig velkommen til å velge dette.

Har du spørsmål vedrørende innmeldingen kan du kontakte oss på epost. Epostadressen til medlemsservice er askmedlem@gmail.com.

Velkommen som medlem!

Vennligst velg hvilket medlemskap du ønsker. Priser er ungdom 50 NOK, voksne 100 NOK og familie 200 NOK (ingen begrensning på antall familiemedlemmer). Ungdom regnes til og med fylte 19 år.
Vennligst angi om treningsavgift skal betales på medlemskapet. Priser er 100 NOK pr ungdom og 150 NOK pr voksen. Dersom du valgte familiemedlemskap i forrige spørsmål, og bare enkelte av familiemedlemmene skal betale treningsavgift, velger du "Ja" og angir i underliggende tekstboks hvem av familiemedlemmene som skal betale treningsavgift.

Det er stengt for kommentarer.